Saturday, March 21, 2009

introducing the Mover

yeasssh the second semester midtest is officially over!
fortunately my score was quite satisfying, some pretty significant changes from my previous semester score. Alhamdulillah :D

so right after we finished the midtest, i decided to go to the cinema. besides, i've missed some darn good movies lately. i asked some of my friends to accompany me, but in the end i went with yasmin. after making up all the decision on which movie to watch, we finally ended up on PUSH. yayness! we bought the tickets and we waited for the movie by going back to her house. i know it would be such a waste of time if we waited for over an hour for the movie to start at pim. so yeah.

*malas berbahasa inggris mode : ON*

sampenya dirumah yasmin, ternyata udah ada echa & isthi nungguin di depan rumah. katanya tadinya mereka dirumah ditya, cuma karena dityanya ada urusan, jadilah ngungsi kerumah yasmin. udah nunggu sejam, ternyata echa tertarik nonton juga! jadilah kita balik ke pim, dengan modal ngaret beberapa menit, beli tiket buat echa, nonton deh!




pertama kali gw liat trailernya, i was like "wow." basically, i like movies with such concept. jadilah gw tertarik nonton.
yang gw kurang suka dari film ini adalah alurnya, ada bagian-bagian yang sebenernya agak nggak penting tapi ditunjukin juga. gak tau kenapa gw ngerasa aneh sama alur ceritanya.
tapi itu semua ketutup sama aktingnya Dakota Fanning. she plays as Cassie Holmes, a Watcher. kapan ya terakhir kali gw liat dia? masih mungil banget. lah sekarang?
you'll see her with guns and a bottle of beer. haha no kidding. and somehow it's cool.



setelah gw baca-baca reviewnya di internet, ternyata bener mayoritas reviewnya negatif. tapi no matter what, film ini bakal masuk jajaran favorite movies gw. caelah.
oh by the way, mind the title ya. i've been fantasizing of being a Mover since i watched this movie. hakakakakk


another awaited movie!
Transformers 2 : Revenge Of The Fallen

2 comments:

andrii said...

hahaha, push, my fave too. anyway, camilia belle nya cantik bgt di film ini hehe :)

Acchan said...

yoi mantap. iyaa yang jadi kira kan? hehe